تناقض اعتدال در گفتار و کردار
- ۲ نظر
- ۱۷ مرداد ۹۲ ، ۱۲:۱۲
- ۹۰۷ نمایش
اینکه مطهری مدتی است به نهادهای امنیتی حمله می کند همه می دانند . ولی سئوال اینجاست که چرا او از نهادهای امنیتی می ترسد و هر روز بر آن می تازد؟
او چرا در این مقطع مهم انتقال دولت ، از واژه مشترکی بین خود و رفسنجانی به نام خوارج پرده برداری می کند و چرا جامعه حزب الهی را خوارج می نامد؟
این دو وجه مشترک (یعنی خوارج نامیدن جامعه حزب الهی و ترسناک نشان دادن مقامات امنیتی ) هر روز بین این دو تکرار می شود و گویا رمز آشوب برای روز ها و ماههای آتی می باشد که نیروهای دلسوز نظام و رهبری را تحت فشار قرار دهند .
سخنرانی اخیر وکاملا ناشیانه او در مجلس ، همنوایی او با مطالب رفسنجانی و خوشحالی رسانه های معاند واقعیت تلخ انحراف او را اثبات می کند.
گرچه من به دکتر روحانی رای نداده ام ولی او اکنون رئیس جمهور کشور من است تا مادامی که در تایید رهبر انقلاب است. و با توجه به اینکه رهبر عزیز گفته ان که باید به ایشان کمک کنیم ، با خودم فکر کردم ما که دستمون به ایشون نمی رسه ولی خوب بهر حال واژه (( اعتدال )) را ایشان بارها گفته اند و هنوز تعریف جامعی نداده اند .از باب کمک مقاله ای از یک سایت درباره اعتدال و میانه روی در اسلام میارم. امیدوارم روحانی رو حرف خودشون درباره اعتدال بایستند و افراد خشونت طلب و افراطی جریان فتنه 88 را در هیچ لایه ای از دولت بکار نگیرند . انشالله . و اینم مطلب درباره اعتدال:
اعتدال و میانه روی در اسلام (1)
مقدمه اعتدال و میانه روی، همان گونه که از نامش پیداست، به معنای پیمودن و گزینش راه میانه و وسط و عدم تمایل به دو طرف افراط و تفریط می باشد . |
ما که عمری قدر هیچ چیز و نفهمیدیم ، موندم چه جوری لیله القدر رو بفهمیم .
این چند خط از دعای شریف جوشن کبیر بهتر از همه چیزاست . اگه خوندید منم دعا کنید:
یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ یا طَبیبَ الْقُلُوبِ یا مُنَوِّرَ الْقُلُوبِ یا اَنیسَ الْقُلُوبِ یا مُفَرِّجَ الْهُمُومِ یا مُنَفِّسَ الْغُمُومِ
اى گرداننده دلها اى طبیب دلها اى نوربخش دلها اى همدم دلها اى زداینده اندوهها اى غمگشاى غمها